KUNSTPLAKATER

kunstplakater tryk kunstnere sendes til hele danmark

Din egen kunst som plakater


NEMT

Upload filer med din egen kunst og få dem trykt som lækre plakater. Du kan bestille lige fra en enkelt plakat, til mindre, større, eller helt store oplag. Den bedste måde at være uafhængig kunstner på.

Du uploader blot dine filer ved at klikke hér, eller sender dem som email på post@copy-print.dk med instruks om størrelse, antal og mat/blank papirvalg. Når dine plakater er trykt, klarmelder vi til dig, og du henter og betaler dem i forretningen. Eller du kan overføre betalingen, hvis vi i stedet skal sende plakaterne til hvorsomhelst i Danmark (fragtgebyr tillægges).

TRYGT
Skulle der være eventuelle tvivlsspørgsmål, når vi modtager dine filer, kontakter vi dig selvfølgelig og afklarer inden vi trykker. Og vi trykker kun filer med kunst du selv har skabt og ejer, eller kan dokumentere du har rettighederne til, hvis det ikke er din egen kunst.
Vi tilstræber altid at levere hurtigst muligt, men forvent op til 8 dage fra første kontakt til levering, da vi jo ikke leverer en hyldevare men producerer personligt til dig 😊

GODE PRISER
Du kan se størrelser og plakatpriser i vores fuldt konkurrencedygtige prisliste ved at klikke hér.
Kommer du løbende med ordrer på tryk af plakater, er det muligt at opnå endnu bedre priser ved en samarbejdsaftale med os.

What’s not to like? 🎨😊

Se i videoen herunder, hvordan du bedst fotograferer dine malerier med en smartphone, når billederne skal anvendes til tryk.