KUNSTPLAKATER

Dine fotos som plakater


LÆKKERT
Dine smartphone fotos og andre digitale billeder, er i dag af så høj billedkvalitet, at de bedste af dem fortjener at blive forstørret til store plakater. Den perfekte gave, som bringer stor lykke til andre, eller som giver forkælelse til dig selv og dit hjem.
F.eks. forstørret til B2 (50×70 cm), B1 (70×100 cm), eller A0 (84,1×118,9 cm), alle standard plakatstørrelser, og som passer i skifterammer du nemt kan købe mange steder.

Du uploader blot dine filer med fotos ved at klikke hér, eller sender dem som email på post@copy-print.dk med instruks om ønsket størrelse, antal og mat/blank papirvalg. Når dine plakater er trykt, klarmelder vi til dig, og du henter og betaler dem i forretningen. Eller du kan overføre betalingen, hvis vi i stedet skal sende plakaterne i et paprør til dig hvorsomhelst i Danmark (fragtgebyr tillægges).

TRYGT
Skulle der være eventuelle tvivlsspørgsmål, når vi modtager dine filer, kontakter vi dig selvfølgelig og afklarer inden vi trykker. Og vi trykker kun plakater fra fotos du selv ejer, eller kan dokumentere du har rettighederne til, hvis det ikke er dine egne fotos.
Vi tilstræber altid at levere hurtigst muligt, men forvent op til 8 dage fra første kontakt til levering, da vi jo ikke leverer en hyldevare men producerer personligt til dig 😊

GODE PRISER
Du kan se størrelser og plakatpriser i vores fuldt konkurrencedygtige prisliste ved at klikke hér.

What’s not to like? 🎨😊

Like og del Copy-Print´s Facebook side og få 20% rabat på din første ordre!